Familiegymnastik i Trekronerhallen

En kæmpe hal med masser af sjove redskaber og et hurlumhej af børn, forældre og bedsteforældre.

Dette er ingredienserne til en god omgang familiegymnastik i Trekronerhallen søndag formiddag. Meningen med holdet er at skabe et forum, hvor du kan komme og lege/springe/tumle med dit eget og naboernes børn og hyggesnakke med de andre voksne.

Familiegymnastik indebærer 100% forældreinvolvering, men der er knyttet ca. 3 instruktører til holdet. Instruktørerne har ansvaret for at åbne og lukke hallen samt at stå for en kort opvarmning, der altid indledes med “goddagsangen”. Herefter hjælper alle med at bygge en redskabsbane, og vi finder bolde, hockeystave og andet sjovt frem fra redskabsrummet. Alle hjælper også med oprydningen igen. Og så slutter vi af med “farvelsangen”.

Vores målgruppe er børn fra 2 til 6 år, og alle deltagende børn i denne aldersgruppe skal tilmeldes og betale kontingent via TIF’s hjemmeside.

Mindre og større søskende udenfor målgruppen er velkomne som gæster. Det er barnets navn og fødselsdato, der skal angives ved tilmelding. Der skal laves én tilmelding for hvert deltager.

Prisen er 250 kr. pr. barn for hele perioden (voksne er gratis, så tag endelig både mor og far eller bedsteforældre med).

I er velkomne til at deltage en enkelt gang, inden I beslutter jer for at tilmelde jer holdet.

Bemærk at instruktørernes bedste mulighed for at kommunikere med alle de mange deltagere er via Facebooksiden ”TIF Familiegymnastik” – så følg med her.

Tilmelding og betaling sker via hjemmesiden.

Sted

I hallen på Trekronerskolen (Trekronerhallen)

Tidspunkt

Søndag kl. 9:30-11:00, kun de søndage hvor instruktører kan, pga. at der kun er få instruktører.

Periode

September til juni.
Der afholdes familiegymnastik på de søndage, hvor en instruktør har mulighed for at tage vagten. ‘Åbne’ søndage meldes ud via Facebook
Holdet er aflyst ifm. sygdom og hvis hallen er udlånt til anden side.

Aldersgruppe

2-6 år

Holdansvarlig

Mette Elmann Johansen
email: familiegymnastik(snabela)trekronerif.dk

Pris
250 kr