Unicykling i Trekroner

Er du 7 år+ og kunne du tænke dig at lære at køre på ethjulet cykel?

Eller vil du gerne blive endnu bedre til at cykle og samtidig møde en masse andre, som også synes, at det er rigtig skægt at køre på ethjulet cykel?

Så kom og vær med, når vi træner hver mandag i Trekronerhallen fra 16.00-17.30.

Beskrivelse

Vi øver grundlæggende færdigheder og tricks, og man vil som medlem kunne tage 1. til 5. skill level i det internationale IUF-system.

Vi er fem trænere, hvor tre er hovedtrænere og to er hjælpetrænere. Vi er alle rutinerede unicyklister. Der ud over er der mindst én voksen fra unicykeludvalget til stede i hallen, som hjælper trænerne.

Det, at vi er flere trænere, betyder, at vi kan sikre fokus fra helt nybegyndere til de de øvede, som skal i gang med sværere tricks.

Når sæsonen starter deler vi, alt afhængig af cyklisternes niveau og alder, noget af træningen op i et begynderhold og et hold for øvede. Begge hold træner samtidig i hallen.

Vær opmærksom på

Det kræver en dedikeret indsats at lære at cykle på ethjulet cykel. Her er det afgørende at cyklisten har en vis modenhed (som tommelfingerregel fra 7-8 år) samt nogle forældre som kan træne med én derhjemme samt gå med én i hånden i hallen indtil balancen er der. Det bedste man kan gøre i starten er at træne 10 min hver eneste dag, så lærer man det i løbet af nogle uger. Det er alt andet lige sjovere at være med til træningen hvis man kan cykle.

Er cyklisten kun 6-7 år, men er moden og fast besluttet og motiveret for at træne, så kontakt os (se nedenfor) og aftal gerne at cyklisten kommer og prøver nogle gange for at se træningen an.

Det er vigtigt at dit cykeldæk er rent. Du må ikke køre med sort dæk i hallen. Du skal også have indendørssko på til træning.

Hvis du ikke selv har en unicykel, så kan du låne en af os – vi har lånecykler.

Tilmelding og betaling sker via hjemmesiden.

Sted
Hallen på Trekronerskolen (Trekronerhallen)

Tid
Mandage Kl. 16.00-17.30

Søndage har vi hallen i tidsrummet 17.00-18.00. Søndagstræning er fri træning, hvilket betyder at der ikke er trænere på. For at træne søndage kræves det at der er en voksen over 18 med.

Periode
Fra mandag d. 3. september 2018 til mandag d. 17. juni 2019

Kontakt

Formand Lene Hartmann

mail: unicykling(snabela)trekronerif.dk

Tilmelding
Der åbnes for tilmeldinger for nye medlemmer fredag d. 13. august 2018

Pris
700,- kr.

Andet
Følg os på facebook: trekroner unicykel Club TUC, hvor vi kommunikerer om træning, events mm.

Comments are closed.