BMX

Beskrivelse

BMX er en sport hvor alle kan deltage. BMX dyrkes på meget forskellige niveauer – for konkurrencens skyld, for motionen eller for det sociale. Træning foregår hver tirsdag kl. 17-18 med en enkelt pause halvvejs. Vi mødes på banen eller den røde container ved Trekronersøen, hvis der skal hentes udstyr. Kom i godt tid, hvis du skal hente udstyr. Træning starter kl. 17! Vi samarbejder med Roskilde BMX og Ungdomsringen.

Nyt medlem? Du har kigget lidt på banen? Måske været forbi en tidligere tirsdagstræning og kunne egentlig godt tænke dig at prøve det? Så kom forbi os når vi træner om tirsdagen. Du kan prøve det af 3 gange før du beslutter om det er noget for dig. Hvis du beslutter dig for at melde dig ind i klubben, vil du den første sæson kunne leje cykel og hjelm af klubben. Herefter er tanken, at du selv anskaffer udstyr.

Alle børn skal køre med en ”rigtig” bmx-hjelm, der dækker og beskytter ansigtet. Der må kun bruges bane-BMX-cykler på banen. Eventuelle “pegs”, kædeskærm, hjulskærme, reflekser, ringeklokke og andre skarpe fremtrædende dele SKAL være afmonteret af hensyn til kørernes sikkerhed. Håndtagene skal være hele og dække enderne fuldstændigt. Forældre skal være tilstede under træning. Trænerne vil ikke påtage sig ansvar for evt. skader et barn får ved styrt.

OBS!

Træningen er aflyst hvis banen er meget våd pga. sikkerhed.

Sted

BMXbanen v. Nordens Parkvej

Tid

Tirsdag kl. 17-18

Periode

April til oktober – sæsonopstart bliver meldt ud på klubbens FBside.

Underviser
Lars Clasen

Holdansvarlig

Lars Clasen og Ann Sophie Storm

Kontakt

mail: bmx(snabela)trekronerif.dk

Trekroner BMX på Facebook

Tilmelding
Sæsonen er i gang

Pris
300,- kr.

Comments are closed.