Dans for sjov – efterår 2017

Vi gentager succesen fra sæsonen 2016/17 og opretter igen ”Dans for sjov” i TIF. Målgruppen er børn fra 0. til 4. klasse.

Der bliver oprettet 2 hold:

Hold 1 fra kl. 16-17 vil være holdet for de yngste og dem med mindst erfaring. Her vil teknikken fylde en mindre del og sjov og ballade med dansen mere. Vi vil lave sjove koreografier og have fokus på musikalitet.

Hold 2 fra kl. 17-18 vil være et hold for de lidt ældre og dem der kan klare at blive udfordret lidt mere. Her vil vi have et større fokus på teknik, så børnene har en god teknisk base, ligegyldig hvilken stilart inden for dans de måtte have lyst til at praktisere senere hen. Størstedelen af undervisningen vil dog bestå af at øve koreografier og arbejde med musikalitet og udtryk.

Belært af erfaringen fra sidste sæson inddeles børnene først i de to hold i forbindelse med 1. træning, der ligger søndag d. 13. august kl. 16-18. Her vil der være fælles træning for alle børnene, og de vil blive delt op efter alder og erfaring. Herefter deltager børnene enten på hold 1 eller hold 2.

Sted

Spejlsalen i hallen ved Trekronerskole

Tid
Søndag kl. 16-17 (hold 1) og 17-18 (hold 2).

Periode

Søndag d. 13. august til søndag d. 17. december (NB – kun en halv sæson, da underviser er bortrejst i foråret).

Aflysninger fremgår af holdets onlinekalender, der løbende opdateres. Undervisningen aflyses i forbindelse med sygdom eller hvis spejlsalen skal bruges af skolen.

Al information vedr. holdene formidles via tilmeldingssystemet (”Conventus”). Husk derfor at angive gyldig e-mail-adresse og opdater den, hvis den skifter.

Underviser

Julie Egelund Andersen

Holdansvarlig

Kirsten Nabe-Nielsen (tlf. nr. 60630355). Kirsten står for al den praktiske administration af holdet.

email: dansforsjov(snabela)trekronerif.dk

Pris
530 kr.
Kontingentet dækker udgifter til underviser, transportudgifter og kontingent til TIF.

Tilmelding
Tilmeldingen åbnes for nye deltagere d.3.7.

Comments are closed.