Dans for sjov – 2018-19

Vi gentager succesen fra de sidste 2 år og opretter igen ”Dans for sjov” i TIF. Målgruppen er børn fra 0. til 4. klasse.

Der bliver oprettet 2 hold:

Hold 1 fra kl. 16-17 vil være holdet for de yngste og dem med mindst erfaring. Her vil teknikken fylde en mindre del og fokus vil være på dans og sjov og ballade. Vi vil lave sjove og nemme koreografier og have fokus på musikalitet. Dette hold vil tiltale børn i 0-2. klasse.

Hold 2 fra kl. 17-18 vil være et hold for de lidt ældre, og dem der kan klare at blive udfordret lidt mere. Her vil vi have et større fokus på teknik, så børnene har en god teknisk base, ligegyldig hvilken stilart inden for dans de måtte have lyst til at praktisere senere hen. Størstedelen af undervisningen vil dog bestå af at øve koreografier og arbejde med musikalitet og udtryk. Dette hold til tiltale børn fra 2. klasse og opefter.

Bemærk at aldersinddelingen er vejledende – det vigtigste er at finde det hold, der passer bedst til det enkelte barn. Børn fra 2. klasse kan passe ind på begge hold, afhængigt af hvad de selv har lyst til, og om de kan koncentrere sig om den mere fokuserede undervisning på det store hold. Hvis du er i tvivl om, hvor dit barn passer ind så kontakt Julie for afklaring inden tilmelding.

Sted

Spejlsalen i hallen ved Trekronerskole

Tid
Søndag kl. 16-17 (hold 1) og 17-18 (hold 2).

Periode

Søndag d. 26. august til søndag d. 5. maj. Der er ingen dans på søndage i forbindelse med skoleferier. Aflysninger fremgår af holdets onlinekalender, der løbende opdateres.

Undervisningen aflyses i forbindelse med sygdom eller hvis spejlsalen skal bruges af skolen.

Al information vedr. holdene formidles via tilmeldingssystemet (”Conventus”). Husk derfor at angive gyldig e-mail-adresse og opdater den, hvis den skifter.

 

Underviser

Julie Egelund Andersen (tlf. nr. 22328730)

Holdansvarlig

Kirsten Nabe-Nielsen (tlf. nr. 60630355). Kirsten står for al den praktiske administration af holdet.

email: dansforsjov(snabela)trekronerif.dk

Pris
946 kr.
Kontingentet dækker faktiske udgifter, løn til underviser og kontingent til TIF.

Tilmelding
Tilmeldingen åbnes for eksisterende dansere mandag d. 4. juni (eller snarest derefter) og for nye dansere mandag d. 11. juni.

Comments are closed.