Kære workout-deltagere – i gang igen

Så kan vi endelig komme i gang igen. Vi starter i uge 33, henholdsvis mandag d. 10 og torsdag d. 13. august.

Som alle steder i samfundet skal vi tænke over at undgå smitte med COVID-19. Hverken kommunen eller skolen gør foreløbig noget i den anledning. Derfor er vi især ansvarlige for at passe på os selv og hinanden. Det betyder lavpraktisk, at vi hver især selv må have sprit og køkkenrulle i tasten, så vi kan spritte de redskaber af, vi skal benytte.

Jeg vil også anbefale at der medbringes et håndklæde til måtten. Overflader, dørgreb mv. ville ikke være særligt rengjorte før vi møder ind. Det skal man være opmærksom på. Jeg arbejder på at få forvaltningen til at kommunikere til alle foreninger at indgang til spejlsalen skal ske som vanligt gennem det lille ’vindfang’ og at udgang skal ske via balkonen ud mod hallen. Det kommer nok ikke til at ske før vores hold starter. Men så lad os selv indføre den praksis.

Jeg glæder mig til at komme i gang og hilse på jer alle igen. Det har været sådan en laaaaang pause.

Kærlig hilsen Pia


This entry was posted in Nyhed. Bookmark the permalink.

Comments are closed.